A Voltrex együttes hivatalos honlapja


2016.07.02 Abda Rock Meeting

Tegnap Abdán jártunk a Rock Nemzetség rendezvényen. Képek a galériában!

2016.05.09 Győrújbaráti motoros találkozó

Köszönjük szépen mindenkinek, aki velünk tartott! Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük hamarosan újra találkozunk veletek!

2015.08.09 II. Voltrex Könnyűzenei Találkozó

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és ezzel támogatta rendezvényünket! Köszönjük Nektek, a zenekaroknak, a szervezést segítőknek, és természetesen támogatóinknak is!
Készült egy csomó fénykép is, melyekből a legjobbakat ide az oldalra is felraktunk. Természetesen a videók is hamarosan felkerülnek!

2015.06.28 A Koma Rock fesztivál elmarad

Sajnos most kaptuk a szervezőktől a hírt, hogy a Koma Rock Fesztivál elmarad.

2015.06.27 III. Szigetköz Hangja Verseny

Köszönjük szépen mindenkinek aki eljött a III. Szigetköz Hangja Versenyre és támogatta a rendezvényt, a Viktória Énekstúdiót és természetesen minket is. A verseny felnőtt kategóriájának különdíjasai lettünk.

2015.01.23 Friss koncert dátumok

Feltettünk néhány újabb koncert dátumot, de ez még nem minden! Hamarosan bővítjük, mivel rengeteg buli van még szervezés alatt!

2014.06.06 Nyerj jegyet a 21-i bulira!

Akarod a jegyet? Semmi mást nem kell tennetek, mint a Facebook bejegyzés utasításait követni. Bejelölni, hogy ott leszel az eseményen és sok-sok embert meghívni, majd egy kommentet írni! Kész vagytok rá? HAJRÁ! Győzzön az aktívabb!

2014.05.12 Köszönjük motorosok!

Idén immár két motoros találkozós fellépésen vagyunk túl és nagyon jó hangulatban telt el mindegyik! Nagyon szépen köszönjük Nektek a bulikat és a szervezőknek a lehetőségeket! Reméljük ti is ugyan ilyen jól éreztétek magatok és hamar találkozunk veletek ismét!

2014.02.15 A Rockbarlangos buli elmarad

Sajnálattal kell tudatnunk, hogy a szervezők az előttünk játszó zenekar visszalépése miatt az esti bulit lefújták.
Köszönjük mindenkinek aki eljött volna, találkozunk a következő bulin!

2014.02.10 Új ember a basszusgitárnál

A történet még november végén kezdődött, amikor is Kovács Csaba barátunk elhatározta, hogy más utakon szeretné zenei pályafutását folytatni. Mire lementek a koncertek, már január vége volt, ekkor váltak el ténylegesen útjaink. Ez úton is sok sikert kívánunk neki további munkájához!
Némi keresgélés után megtaláltuk az új embert Dávid Tibor személyében, akit egyébként a hétvégi Rockbarlangos bulin már a színpadon láthattok majd velünk!


Készítette: Devilll © 2009 - 2023